Ubink Machinebesturingen B.V.
Beppy Nooijstraat 45
2331 HT Leiden
Tel.: 071-5723881

Ubink Machinebesturingen in het nieuws


Nieuw pand

Sinds 2016 is Ubink Machinebesturingen gehuisvest op de Pasetaweg 145, Nieuw-Vennep. Door het toenemende aantal werknemers en projecten waren we genoodzaakt om naar een groter pand te verhuizen.


SEW servomotor en -regelaar ingezet in hoogdynamische snijapplicatie

Ubink Machinebesturingen ontving van Bron drukwerkveredeling uit Valkenburg een uitdagende opdracht: ontwikkel een aandrijving met bijbehorende besturing voor het aandrijven van een mes dat in 0,1 s een afstand van 1000 mm moet afleggen. De hierbij optredende versnellingen kunnen oplopen tot ongeveer 450 m/s 2 en verschillende toeleveranciers lieten weten deze vraagstelling niet te kunnen oplossen. Vector Aandrijftechniek zag wél de mogelijkheden en leverde voor deze snijapplicatie een SEW synchroon servomotor van het type CMP gecombineerd met de SEW Movidrive.


Ubink Machinebesturingen b.v genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing

Erkenning door eigen zakelijke relaties

Sterkste Schakel

Ubink Machinebesturingen is in 2013 genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met, Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.